DE INITIATIEFNEMERS VAN HR AAN ZET!

“Flexibilisering van arbeid en de veranderende rol van HR"

Initiatiefnemers

HR Aan Zet! wordt georganiseerd door kennisbemiddelaar HeadFirst in samenwerking met kennisplatform HRcommunity.

hr_blackhrcommunity_color

HeadFirst – Dé kennisbemiddelaar van Nederland

De onafhankelijk kennisbemiddelaar HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een bepalende partij die vraag en aanbod koppelt van tijdelijk werk voor professionals bij grote en middelgrote organisaties.

HeadFirst zet per werkdag ruim 4.000 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers verspreid over alle branches in Nederland. De organisatie verzorgt het complete selectieproces van externe professionals, dekt daarbij alle risico’s af en draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling.

De decennia lange ervaring van HeadFirst met het op efficiënte wijze verzorgen van externe inhuur, heeft het gemaakt tot de marktleider die het nu is.

Voor meer informatie zie www.headfirst.nl en @HeadFirst.

HRcommunity – Geeft HR kleur!

HRcommunity faciliteert en organiseert verbinding, ontmoeting en dialoog. Met meer dan 55.000 leden, verschillende websites en vele live bijeenkomsten is HRcommunity de grootste maar bovenal meest dynamische en productieve community voor HR & Change in Nederland.

Het is een bruisend en interactief knooppunt voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties. Ze dragen bij aan veerkracht, wendbaarheid en werkplezier. Voor mens en organisatie! HRcommunity… community based innovatie van HR & Change, voor lijnmanagers en HR professionals.

Voor meer informatie zie  

www.hrcommunity.nl
@HRcommunity.